Lamkel Zé had vandaag geen zin in foto's en liet dat duidelijk merken.
Volledig scherm
PREMIUM
Lamkel Zé had vandaag geen zin in foto's en liet dat duidelijk merken.

Spelersstaking tegen terugkeer ‘splijtzwam’ Lamkel Zé nipt vermeden: “Het enige wat we kunnen doen, is hem proberen te negeren”

AntwerpHet is niet omdat Didier Lamkel Zé (24) de winning-goal heeft gemaakt tegen Cercle, dat hij door de hele Antwerp-familie plots weer in de armen werd gesloten, zoveel is duidelijk. “Het komt nooit meer helemaal goed. Hem zo veel mogelijk negeren is de boodschap”, klinkt het gelaten in de kleedkamer. Een deel van de Antwerpse aanhang blijft intussen druk zetten om ‘zotte Didier’ buiten te krijgen. Een reconstructie van opnieuw een dol dagje Lamkel Zé. 

30 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Ik denk dat er naast het veld met supporters met wangedrag meer schade aanrichten dan Lamkel Zé .Zolang die scoort en punten pakt dat is het enige dat telt gaan ze die niet buiten gooien. Hij laat zien wie hij is zowel op veld en naast het veld en dat vind top aan hem .Er mag nog eens gelachen worden zeker in deze triestige tijd met de corona ellende En het al meer dan bewezen dat zet eerder de trainer buiten gooien dan een speler !!
 • rudy Schuurmans

  1 maand geleden
  Als iedereen de spirit en de ploeggeest zou hebben van een De Laet dan ben je al heel ver, is mee van de beste verdedigers in Belgie,dit zal een persoon als Lamkel nooit kunnen op brengen zo rap mogelijk verkopen.
 • jean pierre Tibermont

  1 maand geleden
  De reactie van Ritchie sprak boekdelen bij het doelpunt tweedracht in de kleedkamer kost punten!
 • Ronald De Smet

  1 maand geleden
  Waarom zegt niemand iets over de houding van capitein De Laet na het doelpunt van LZ.
 • Dirk Delaere

  1 maand geleden
  Een goede speler geeft veel technisch kunde maar vooral ook het talent om goed in een team te integreren. Lamkel Zé geeft dat laatste zeker niet en zal hij dus nooit de topspeler worden die zijn techniek zou toelaten. Dat ze hem maar snel verkopen, beter voor het team.
 1. Lamkel Zé alsnog weg? Turkse staartploeg biedt mogelijk oplossing
  Antwerp
  21

  Lamkel Zé alsnog weg? Turkse staart­ploeg biedt mogelijk oplossing

  Is er toch nog een oplossing in de maak voor Lamkel Zé? Het zou zomaar kunnen, op de valreep van deze wintermercato. Het Turkse Denizlispor, niet toevallig rode lantaarn in de Süper Lig, wil het Antwerpse enfant terrible namelijk overnemen, via een huur, tot het einde van het seizoen. Onze redactie vernam uit goede bron dat Denizlispor in de huurovereenkomst ook een aankoopoptie van 3,5 miljoen euro wil opnemen. Denizslispor zou Lamkel Zé gratis huren van Antwerp maar wél zijn - stevig - loon overnemen. Aan Luciano D’Onofrio om voor maandag middernacht de knoop door te hakken.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"