Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ritchie De Laet is ‘geire’ in Antwerpen en hoopt op verlengd verblijf: “Ik hoor Jamie Vardy nog vaak, wij lachten ons kapot”

AntwerpEr moet hem iets van het hart. Ritchie De Laet (31) is dit seizoen einde contract. Hij heeft nog een optie, maar die werd nog niet gelicht. En dat zit de Antwerpse publiekslieveling dwars. “Ik zen ier geire.”

  1. Goed nieuws uit ziekenboeg Antwerp: De Laet, Nsimba én Juklerod trainen mee
    Antwerp

    Goed nieuws uit ziekenboeg Antwerp: De Laet, Nsimba én Juklerod trainen mee

    Gejuich in het medisch kabinet op de Bosuil. ‘t Mocht al eens. Ritchie De Laet en Simen Juklerød konden vanmorgen de groepstrainingen hervatten, ook Nsimba - die uit voorzorg binnen bleef - trainde mee. De Laet moest tegen Kortrijk naar de kant met een probleem aan de heupbuigers. Nsimba speelde de match wel uit, maar kloeg achteraf over wat last aan de knie. Het beste nieuws kwam misschien nog wel van Juklerod. De Noor voelde zich de voorbije weken als een vis in het water in de 3-5-2 van Leko, maar viel exact een week geleden uit op training, maar kon vandaag een eerste groepstraining afwerken. ‘t Is kort dag tegen de match tegen KV Mechelen, maar RAFC hoopt het trio tegen vrijdag helemaal speelklaar te krijgen.