Paul Gheysens (rechts), naast zijn zoon Michael. Die laatste heeft een grote rol gespeeld in de onderhandelingen met Overmars
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Gheysens (rechts), naast zijn zoon Michael. Die laatste heeft een grote rol gespeeld in de onderhandelingen met Overmars © Photo News

RECONSTRUCTIE. Hoe Paul en Michael Gheysens nauwelijks twee weken na zijn ontslag Overmars de hand reikten

AntwerpBom van formaat gisteren op de Bosuil, waar Antwerp niemand minder dan Marc Overmars voorstelde als nieuwe directeur voetbalzaken. Opvallend snel na diens ontslag bij Ajax door grensoverschrijdend gedrag richting het vrouwelijke personeel. Een blik achter de schermen bij de deal. Hoe strafpleiter Omar Souidi de naam Overmars op tafel gooide. Hoe Paul en Michael Gheysens Overmars opzochten in Nederland. En hoe de Great Old in extremis nog concurrentie kreeg van een ploeg uit de Bundesliga. 

21 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  4 maanden geleden
  En dan wat dan ? Het te verwachten rendement telt !
 • Philip De Smet

  4 maanden geleden
  Normen en waarden telt blijkbaar niet. Het proces moet nog komen in Nederland en daar zal wel uitgesproken worden dat hij het voetbal moet verlaten, ook niet als technisch directeur van Antwerp. Paul Gheyssens moest zich schamen.
 • Johan Janssen

  5 maanden geleden
  Die mens word rijk met goedkope krachten te laten werken uit het buitenland. Denk je nu echt dat de mening van de gewone mens hem een bal interesseert. Als Benneke maar fiscaal voordeel blijft geven en Bartje wat onzin verkoopt over de nettolonen dan is het voor hem al lang ok.
 • Eddy De Swert

  5 maanden geleden
  Er zullen veel ploegen jaloers zijn op RAFC in binnen en buitenland. De toekomst ziet er plots heel goed uit voor de great old. Proficiat voorzitter!
 • pascal de haes

  5 maanden geleden
  Deze club en vooral zijn voorzitter kent geen normen en waarden hij kan nog zoveel investeren wat hij wil deze club zal steeds op waarde van trofeeën en titels een kleine club blijven
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.