Fotomontage HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Fotomontage HLN

Puzzelen maar! In het hoofd van Van Bommel: op zoek naar de juiste stukjes op het Antwerpse middenveld

JUPILER PRO LEAGUEMet de komst van Jurgen Ekkelenkamp wordt het druk op het middenveld van Antwerp. Trainer Mark van Bommel, vroeger zelf een middenvelder, heeft stilaan opties zat op de middenstrook. Vraag is nu hoe hij zijn pionnetjes straks zal schikken. Wij kruipen in het hoofd van de Nederlandse coach.

0 reacties

 1. Onze chef voetbal over spierballengerol van Antwerp: “Er is niemand meer gebrand om de hegemonie van Club Brugge te doorbreken dan Paul Gheysens”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Onze chef voetbal over spierbal­len­ge­rol van Antwerp: “Er is niemand meer gebrand om de hegemonie van Club Brugge te doorbreken dan Paul Gheysens”

  Bizarre wending in het transferdossier van Jurgen Ekkelenkamp. De Nederlandse middenvelder van Hertha Berlijn was woensdagavond helemaal rond met Club Brugge, maar koos na een nachtje slapen in extremis voor Antwerp. “Paul Gheysens wil maar één ding: kampioen worden. Nú. Niet volgend jaar”, aldus onze chef voetbal.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.