BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

AntwerpVoormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.

4 reacties

 • eric debanne

  10 maanden geleden
  Geen enkel excuus ...! Zware bestraffen zoiets ...👎 Voetballers denken dat ze alles mogen ... Zeker geen voorbeeld voor de jeugd !
 • yvo mast

  10 maanden geleden
  Sorry, geen excuus. Dat je je kinderen naar school.moet brengen, dat kan ook door iemand anders en als je in het buitenland voetbalt dan doet dat ook iemand anders. Dus op de blaren zitten en best even goed nadenken volgende keer. Maar dat blijkt het probleem te zijn.
 • Tonny Vantstad

  10 maanden geleden
  Groot gelijk ! 2j mag ook
 • Constant Peeters

  10 maanden geleden
  Er zijn ergere dingen in het leven hij heeft geen moord gepleegd hij heeft een goed hart en karakter waarom een zondebok zoeken aub stop die onzin hij is een toffe huisvader met een goed karakter