Antwerp-coach Brian Priske trapt een balletje mee.
Volledig scherm
Antwerp-coach Brian Priske trapt een balletje mee. © BELGA

Priske maakt tussenbalans van Antwerps oefenkamp: “Hoge verwachtingen voor deel twee van seizoen”

AntwerpHalfweg het Antwerpse trainingskamp in Portugal maakt coach Brian Priske (44) met ons een tussenbalans op. En die balans oogt positief. “We hebben hier al een paar uitstekende trainingsdagen achter de rug. Wat maakt dat ik met een goed gevoel en hoge verwachtingen deel twee van de competitie tegemoet ga”, zegt Priske.

4 reacties

 • Patrick Simons

  4 maanden geleden
  Verstraeten verkopen? wat heeft die misdaan en wie ga je in zijn plaats zetten? Zie er wel het nut niet van in.
 • op de beeck eddie

  4 maanden geleden
  Birger eruit,vines eruit dan heb je een sterke ploeg!
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Zeker niet Verstraete verkopen. Enige die dringend uit de ploeg moet is Vines. Die jongen kan het niveau totaal niet aan en is de enige echt zwakke schakel in de ploeg
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Hoop voetbal te zien is, liever vanonder en voetbal dan wat we nu te zien krijgen. En verstraeten verkopen dat zou al een stap vooruit zijn.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Seck moet bij Bondsparket getuigen na vermeend racisme tegen Standard: “Een schande, de refs steunen me niet...”
  Play
  Jupiler Pro League
  39

  Seck moet bij Bondspar­ket getuigen na vermeend racisme tegen Standard: “Een schande, de refs steunen me niet...”

  Vijf goals, drie rode en tien gele kaarten. Antwerp-Standard (2-3) had veel weg van een straatgevecht in Deurne Noord. Dat na het incident tussen Seck en Amallah ook in de catacomben geen einde kende. Seck, nadat hij verhaal was gaan halen in de kleedkamer van de Rouches: “Het is een schande. De scheidsrechters steunen me gewoonweg niet. Het is racisme.” Engels: “Seck wil niet zeggen wat Amallah zei, maar hij zit te wenen als een klein kind... zo’n beest.” Amallah lachte de beschuldigingen weg. “Ik denk dat er genoeg kleuren en origines in mijn ploeg zitten.” Seck moet nu bij het Bondsparket getuigen over wat er juist gebeurd is.