VIncent Janssen met Talia
Volledig scherm
PREMIUM
VIncent Janssen met Talia © Instagram

PORTRET. Zijn moeder is een olympiër, een broer overleed aan leukemie en zelf is hij pas getrouwd. Wie is Vincent Janssen, de bestbetaalde speler in België?

BELGISCH VOETBALHij verloor zijn broer aan leukemie, werd als belofte doorgestuurd bij Feyenoord en moest bij Tottenham concurreren met ene Harry Kane: Antwerps nieuwe spits Vincent Janssen (28) heeft het niet cadeau gekregen. “Je moet alles uit het leven proberen te halen.”

3 reacties

 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Nooit van gehoord en dan best betaald worden ge moet het maar klaarspelen? Het is wat de zot er voor betaald hè? Ibrahimovic of ronaldo da zou ik nog een beetje begrijpen maar ne nobele onbekende daar heb ik mijn vragen bij maar ja het is ook maar de pintjes leage he
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Succes Vincent. Ik hoop dat je uw torinstinct vlug terug vindt en ons, Antwerpsupporters, veel plezier bezorgt. Graag spéciale attentie tegen Club en Anderlecht aub.
 • gerard slebus

  2 maanden geleden
  Topvoetballer binnengehaald. Selectiespeler oranje. De hand van Overmars doet zich gelden.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.