Christopher Scott.
Volledig scherm
PREMIUM
Christopher Scott. © Instagram

PORTRET. De ‘nieuwe Kai Havertz’: vinnige Christopher Scott (20) wil bij Antwerp carrière lanceren

Antwerp“Een Bayern-juweel.” Christopher Scott (20) is de volgende aanwinst van Antwerp. Een portret van de ‘nieuwe Kai Havertz’, die zich wil bewijzen bij de grote jongens en zo z’n carrière wil lanceren. De Bosuil als springplank?

4 reacties

 • Jean Pierre Tibermont

  1 maand geleden
  Als hij zo goed is speelt hij bij Bayeren en niet in de Micky Mousse competitie !
 • Bert Van Geffen

  1 maand geleden
  Ze willen zich allemaal "lanceren" of "herlanseren" kosten bakken geld maar kunnen dan blijkbaar nog geen deuk in een pakje boter trappen
 • Tamara Thys

  1 maand geleden
  Ach, ik dacht de nieuwe Lewandowski
 • Mariën Guy

  1 maand geleden
  Natuurlijk moeten ze zo'n jong talent kansen geven . Regelmatig een 30 minuten laten invallen en waarom niet eens laten starten. Maar vooral VEEL geduld hebben en goed begeleiden 👍
 1. Vertrekt Butez straks naar Engeland? Antwerp-doelman kan rekenen op interesse uit Premier League
  9

  Vertrekt Butez straks naar Engeland? Ant­werp-doel­man kan rekenen op interesse uit Premier League

  Ziet Jean Butez (26) zijn uitstekende seizoen beloond met een mooie transfer komende zomer? Die kans is reëel. De Antwerp-doelman kan rekenen op interesse van twee Engelse ploegen uit de Premier League – subtoppers. Butez speelde de voorbije twee jaar voor de Great Old nadat hij eerder onder meer uitkwam voor Moeskroen. Lag hij vorig seizoen op de Bosuil nog in balans met onder meer Beiranvand, dan was er onder Brian Priske geen twijfel wie de nummer één was. Butez bedankte de Deen door een bijzonder sterk seizoen te keepen. Hij was zowat de enige speler bij Antwerp die regelmaat kon brengen in zijn prestaties.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.