Dylan Batubinsika.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan Batubinsika. © Joel Hoylaerts / Photo News

Ploegmaat Batubinsika over Refaelov: “Hij is de Gouden Schoen. Die kan het niet maken om het te laten lopen”

AntwerpNog twee keer slapen. En dan trappen RC Genk en Antwerp de Champions’ Play-offs op gang. Eentje die - letterlijk - staat te popelen om eraan te beginnen, is Dylan Batubinsika (25, centrale verdediger van Antwerp). Mét Lior Refaelov aan zijn zijde?  “Zelfs nu hij ergens anders getekend heeft, zal hem dat niet beletten om aan 100 procent te spelen.”

4 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Rafaelov gaat niet veel meer spelen bij Anderlecht , die jonge gasten daar bij Anderlecht lopen twee keren zo snel dan Rafaelov . Hij zal het spelritme tegenhouden in snelheid , want bij het voetbal moet het tegenwoordig snel
 • Erik De jongh

  2 jaar geleden
  Dat de zogenoemde grote 5 RAFC niet graag zien komen ligt er vingerwijzing op, die kliek voelt goed dat er ploegen aankomen die niet meer gedwee alle beslissingen volgen
 • willy staes

  2 jaar geleden
  Miyoshi zal waardige vervanger worden , is door Vercauteren miskent , ben er van overtuigt dat Antwerp weer het een of het ander uit de mauw zal schudden .Antwerp is natuurlijk een luis in de pels van de grote ? 5 , hoe wordt je in die clic opgenomen .
 • Ferdinand Wichelen

  2 jaar geleden
  top speler en ja helemaal juist Miyoshi ook. Die speelt niet vaak, maar hij is incroyable. Echt. Als Lior weg is volgend seizoen, kan Koji hem opvolgen.”