Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Op weg naar Antwerp? “Ajax laat Daley Blind op zijn verzoek in januari gratis vertrekken”

AntwerpLigt de weg naar Antwerp open? Volgens de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’ gaat Ajax in op het verzoek van Daley Blind (32) om in de wintermercato te vertrekken uit Amsterdam. Bij wijze van geste hoeft er zelfs geen afkoopsom betaald te worden voor clubicoon Blind, die nog een contract heeft tot volgende zomer. Antwerp legde in zijn zoektocht naar ervaring en onmiddellijke inzetbaarheid al een lijntje uit, maar er zijn nog kapers op de kust.

17 reacties

 • Annette Lenaerts

  1 maand geleden
  49 miljoen € verlies op 5 jaar maar de top 3 van grootverdieners in dienst hebben….
 • Bert Van Geffen

  1 maand geleden
  Wees slim en hou Naingolan ook aan boord, alhoewel aan KRC Genk gaat er niets te doen zijn dit seizoen en volgend jaar staat FCB er terug.
 • Diederik Damen

  1 maand geleden
  Top keus, Blind heb je niet voor snelheid, zijn sterkte is opbouwen en gericht de bal naar voor passen. Qua snelheid kan hij bij Ajax en in NL niet meer mee maar de Belgische competitie is een heel stuk trager van spel dus ideale competitie voor Blind om uit te bollen
 • Jean Eeckelaers

  1 maand geleden
  Ze willen echt in de rechterkolom belanden, zelfs als Ajax nog geld bijgeeft zou ik hem niet laten komen
 • Willem Royemans

  2 maanden geleden
  Man man …net als Janssens ….veel te weinig kwaliteit
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”