Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Lamkel Zé. © Gregory Van Gansen / Photo News

“Onze mening is dus niets waard”: fans én spelersgroep niet te spreken over terugkeer van Lamkel Zé in A-kern, kan Vercauteren tijdbom ontmantelen?

Antwerp‘C’est la guerre’, het is oorlog, reageerden supporters op sociale media. Dat belooft... Niet iedereen is blij met de terugkeer van Didier Lamkel Zé (24) in de A-kern van Antwerp. Ook de spelersgroep niet. Die liet weten een terugkeer van de Kameroener niet te aanvaarden. “Maar onze mening is dus niets waard...” Explosiegevaar loert. Aan Franky Vercauteren om het juiste draadje van de tijdbom op tijd door te knippen.

50 reacties

 • paul merckx

  1 maand geleden
  Explosief is dit zeker. De spelersraad was duidelijk, eruit, de maat is vol. Het bestuur denkt aan de centen en hoop dat hij noch een paar keer kan meespelen en aan het einde van het seizoen te verkopen. Er volgen ongetwijfeld noch leuke en spannende weken.
 • FRANK BERTELS

  1 maand geleden
  zou nogal straf zijn dat 30 man effe in naam van alle supporters gaan spreken . dream on
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Zé is een zeldzaam talent. Maar zo zot als een achterdeur.Hij die zijn vijzen op een rijtje krijgt, bezit een geslepen diamant. Hopelijk is dat Frankie.
 • dirk govaerts

  1 maand geleden
  gewoon in B kern laten zitten en daar de bank laten warm houden , Als hem dat niet zint moet hij zn makelaar hey contract maar laten afkopen . Makelaar heeft immers al genoeg gecasht op zijn kap
 • jean pierre Tibermont

  1 maand geleden
  De sfeer in de kleedkamer zal geweldig zijn...bedankt bestuur die hier de trainer weer onder druk heeft gezet net zoals met de keepers kwestie.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari