Didier Lamkel Zé scoorde in de Antwerpse derby.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Lamkel Zé scoorde in de Antwerpse derby. © Belga

Onze chef voetbal ziet hoe Antwerp een herkenbare cultuur installeert: “The Winner Takes It All”

AntwerpBij Club Brugge is het ‘No Sweat/No Glory’. De cultuur van RSCA is anders: ‘We Are Anderlecht’. Maar hoe zit het bij de Great Old? “Antwerp, op álle lagen van de club, heeft de voorbije weken getoond dat bij hen ‘winnen’ zéér veel pardonneert”, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Doet Diagne bij het Antwerp van vandaag wat Diagne in november 2019 bij Club Brugge deed, dan zijn de gevolgen voor de speler waarschijnlijk anders.” Lees hieronder de volledige analyse.

7 reacties

 • jeroen bastiaensens

  2 maanden geleden
  Als antwerp fan zie ik het met dit voetbal ook niet goedkomen. Nu tegen brugge gaan we ons 1ste pakske slaag te gemoet. Tegen Standard zal het nog wel lukken maar tegen de rangers gaan we ook voetballes krijgen . Franky durf is te voetballen aub. Grt een fan.
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  gelukkig voor antwerp dat het niveau van het belgisch voetbal dramatisch laag ligt. In een normale competitie doet antwerp nooit mee voor de playoffs. Slaapverwekkend en wachten tot er ergens een goal valt. Tot nu toe hadden ze nog geluk dat de goal goed viel, maar geluk blijft niet duren
 • Eddy Janssen

  2 maanden geleden
  Begrijp hier sommige reacties niet... het is toch voor iedereen duidelijk dat antwerp zonder LZ nooit zou meedoen voor playoff1. Hij is gewoon de beste speler waardoor de club punten pakt! Fratsen... heeft geen belang.. als je de beste bent moet je dat er bij nemen. Is leuk te zien.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Antwerp is niet meer het Antwerp van Leko, toen speelden ze nog voetbal! Nu zijn het enkel premie jagers en trekt het op niks en hebben ze veel geluk!
 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Iedereen praat maar over Lamkel Ze, maar ik ben er vrijwel zeker van als Mbokani en Haroun niet gekwetst waren hij nooit in de basis zou gestaan hebben!
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne