Hairemans is Refaelov te snel af.
Volledig scherm
Hairemans is Refaelov te snel af. © Photo News

Ontgoocheling groot bij stuurloos Antwerp: “Club gaat beslissen wat er met spelers in quarantaine gebeurt”

AntwerpBaaldag voor Antwerp in Mechelen. Een 3-0 om de oren na een dramatische tweede helft. Hét beeld van keeperstrainer Vedran Runje, die een alles behalve sterke Beiranvand tussen de palen in het AFAS-Stadion zag, sprak boekdelen. 

10 reacties

 • dirk verhelst

  2 weken geleden
  Klopt helemaal frankie , als je bovendien als ambitieuze club , spelers als Hoedt , Arslanagic en Hairemans laat vertrekken stel ik me toch vragen ! Tot hiertoe is enkel Gerkens een echte versterking , al de rest haalt een matig nivieau of loopt erbij om de hoop te vergroten !
 • dirk verhelst

  2 weken geleden
  Het is een schande en een slag in het gezicht van de jongens die wel in Belgie bleven , wat Mbokani en co aanvangen , zijn niet veel beter dan Lamkel Ze , laten hun ploeg vierkant in de steek op een erg bepalend moment , als je de andere uitslagen bekijkt . Er wacht Franky nog veel werk om RAFC in de top 4 te krijgen !!
 • frankie bressinck

  2 weken geleden
  Wat mij opvalt is dat Cossey, die toch iets van voetbal kent, Myioshi in de spits zet! Die is amper 1.65m tegen verdedigers van 1.90m. En ja zonder keeper kun je ook niet winnen!
 • Ben Geerinck

  2 weken geleden
  Davor matijas in doel aub. Deed het goed bij zijn debuut. Die beirenvand is mss goed genoeg voor de Iraanse competitie, maar hier heeft hij niets te zoeken.
 • Eric Couwels

  2 weken geleden
  Ik zag de bui al hangen voor de match. Buttez gekwetst, Vercauteren niet op bank, Dieu en Hongla er niet bij, Miyoshi diepste spits... Enfin, echt omstandigheden om een match te verliezen. En zie... Het wonder geschiedde. Genk, Charlerloi en Anderlecht verloren. We konden dus weer eens een goede zaak doen. Uiteraard niet dus! Club wordt op 1 been kampioen.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk