“Never change a winning team, f*cking hell”: Radja Nainggolan laat frustraties de vrije loop in spelerstunnel

AntwerpDe frustraties liepen hoog op na Antwerp-STVV. Voorzitter Paul Gheysens uitte in de kleedkamer zijn ongenoegen over het geleverde spel. Radja Nainggolan wees in volle adrenaline dan weer naar de basiself. “Never change a winning team”, klonk het richting een staflid van de Great Old. 

58 reacties

 • Raf Leysen

  5 maanden geleden
  Nainggolan kan beter eens in de spiegel kijken. Haalt geen niveau en wat we te zien krijgen als hij zijn truitje uitdoet is ook niet bepaald een afgetraind lichaam
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Hoe gaat het velleken van nainggolan er uitzien binnen 20-30j als alles een beetje zal beginnen uitzakken? Dan lachen we ons een breuk
 • toon lommelen

  5 maanden geleden
  Hoi Paul, je moet je niet opwinden in de kleedkamer maar zaken organiseren in de bestuurskamer. Haal Ivan Leko en je speelt kampioen
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Radja is een geboren winnaar en warrior. Het is toch perfect normaal dat hij een hekel heeft aan gelijkspelen of verliezen. Topgozer hoewel hij zelf ook niet denderend speelde gisteren 👍.
 • Laurent Vanempten

  5 maanden geleden
  Idd Roger Reniers, het is niet om aan te zien. Zelfs de samenvattingen doen pijn aan de ogen. Ik kan me niet voorstellen hier geld voor neer te leggen om in stadion of via TV abonnement dit te volgen.
 1. Toby Alderweireld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak
  Antwerp
  6

  Toby Alderwei­reld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak

  De saga houdt aan. Trekt Toby Alderweireld (33) naar Antwerp? De Rode Duivel voedt vanop zijn vakantiebestemming zelf de geruchten. Op zijn sociale media laat het bijschrift bij de foto weinig aan de verbeelding over. ‘Relaxing and Feeling Content’. Alleen de slechte verstaander leest daar niet de verkorte clubnaam RAFC (Royal Antwerp FC) in. Of neemt de Rode Duivel iedereen in de maling? Volgens onze info blijft het wachten op een doorbraak in het dossier.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 1. Vertrekt Butez straks naar Engeland? Antwerp-doelman kan rekenen op interesse uit Premier League
  8

  Vertrekt Butez straks naar Engeland? Ant­werp-doel­man kan rekenen op interesse uit Premier League

  Ziet Jean Butez (26) zijn uitstekende seizoen beloond met een mooie transfer komende zomer? Die kans is reëel. De Antwerp-doelman kan rekenen op interesse van twee Engelse ploegen uit de Premier League – subtoppers. Butez speelde de voorbije twee jaar voor de Great Old nadat hij eerder onder meer uitkwam voor Moeskroen. Lag hij vorig seizoen op de Bosuil nog in balans met onder meer Beiranvand, dan was er onder Brian Priske geen twijfel wie de nummer één was. Butez bedankte de Deen door een bijzonder sterk seizoen te keepen. Hij was zowat de enige speler bij Antwerp die regelmaat kon brengen in zijn prestaties.
 2. Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”
  Play
  Gouden Schoen

  Radja Nainggolan in opmerke­lijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

  Radja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”