“Never change a winning team, f*cking hell”: Radja Nainggolan laat frustraties de vrije loop in spelerstunnel

AntwerpDe frustraties liepen hoog op na Antwerp-STVV. Voorzitter Paul Gheysens uitte in de kleedkamer zijn ongenoegen over het geleverde spel. Radja Nainggolan wees in volle adrenaline dan weer naar de basiself. “Never change a winning team”, klonk het richting een staflid van de Great Old. 

58 reacties

 • Raf Leysen

  4 maanden geleden
  Nainggolan kan beter eens in de spiegel kijken. Haalt geen niveau en wat we te zien krijgen als hij zijn truitje uitdoet is ook niet bepaald een afgetraind lichaam
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Hoe gaat het velleken van nainggolan er uitzien binnen 20-30j als alles een beetje zal beginnen uitzakken? Dan lachen we ons een breuk
 • toon lommelen

  4 maanden geleden
  Hoi Paul, je moet je niet opwinden in de kleedkamer maar zaken organiseren in de bestuurskamer. Haal Ivan Leko en je speelt kampioen
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Radja is een geboren winnaar en warrior. Het is toch perfect normaal dat hij een hekel heeft aan gelijkspelen of verliezen. Topgozer hoewel hij zelf ook niet denderend speelde gisteren 👍.
 • Laurent Vanempten

  4 maanden geleden
  Idd Roger Reniers, het is niet om aan te zien. Zelfs de samenvattingen doen pijn aan de ogen. Ik kan me niet voorstellen hier geld voor neer te leggen om in stadion of via TV abonnement dit te volgen.
 1. Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”
  Play
  Gouden Schoen

  Radja Nainggolan in opmerke­lijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

  Radja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”