Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Naar B-kern na incidenten rond rijbewijs en e-sigaret: heeft Radja nog toekomst op de Bosuil?

AntwerpRijden zonder rijbewijs en vapen in het stadion van Standard: het blijft niet zonder gevolgen voor Radja Nainggolan. De ex-Rode Duivel werd voor onbepaalde tijd uit Antwerps A-kern gezet. Meteen rijst de vraag of de 34-jarige middenvelder nog veel toekomst heeft op de Bosuil.

23 reacties

 • Dimitri Ganje

  5 maanden geleden
  Heel juist dirk verhelst. Weg ermee
 • dirk verhelst

  5 maanden geleden
  Laat aub iedere vergelijking met Cruyff achterwege , want de enige overeenkomst is het roken , voor de rest mag Radja , Johan zijn nestels nog ni knopen en deze mislukte transfer is het resultaat van de voorzitter die niks van voetbal kent en zich met de transfers gaat moeien , met dat geld hadden ze veel beter Xavier Mercier gekocht , assistkoning en zit nu te verkommeren om de bank bij Ferencvaros !!
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Het bestuur schiet wakker...🙄...😏...! Is maar nog een schim van wat hij ooit is geweest...
 • Herman Valaert

  5 maanden geleden
  De man trekt zich daar helemaal niets van aan hoor - ontvangt nu nog als gepensioneerd voetballer rond de € 20.000 per maand - welke normale mens verdiend dat , om nu bij de reserven te luieriken en wat rondjes te lopen - wat ? LOPEN - ROKEN ? Ik nie in alle geval .
 • Frank Coussement

  5 maanden geleden
  Hij trekt er zich niks van aan, wij ook niet meer van hem dus nog van weinig waarde voor het commerciële voetbal. Bye bye.