Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na het vertrek, de onduidelijkheid: wie volgt Luciano D’Onofrio op bij Antwerp?

AntwerpWie wordt Luciano D’Onofrio’s opvolger? Op Antwerp hebben ze gewacht op de afhandeling van zijn vertrek om aan een antwoord op die vraag te denken. De komende dagen of weken moet duidelijk worden wie in de voetsporen van D’Onofrio treedt.

5 reacties

 • Marc Vinck

  1 maand geleden
  Alle respect, heeft Antwerp op relatief korte tijd terug op de kaart gezet. We zullen verder wel zien.
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Meer dan hoog tijd om afscheid te nemen van deze pensioengerechtigde man. Is al paar jaar op de dool wat nuttige transfers betreft. Er bestaat geen enkel excuus om een type als Lukaku terug naar hier te halen. Slechtste transfer uit de geschiedenis van de great old, veruit zelfs.
 • jurgen hens

  1 maand geleden
  Hans Peter Lenhoff krijgt mijn volledige steun
 • Dirk Van den Bogaert

  1 maand geleden
  Ik zou Hans-Peter Lehnhoff toch ook durven polsen voor een functie bij Antwerp zelfs al zit hij ondertussen meer dan twintig jaar in de staf van Leverkusen. Ik zie hem trouwens nog ja zeggen ook. Professionaliteit, uitstraling, ervaring, immense populariteit én een hart voor de club en haar supporters, je kan als clubeigenaar amper meer wensen.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Voor mooie verfijnde voetballers, moet je niet bij Luciano D’Onofrio’s zijn ! Dat was ook al zo bij Standard, want zijn keuze valt steeds op grote, harde en fysiek sterke spelers. De toekomst zal uitwijzen of gevechtsvoetbal nog van deze tijd is, en of er nog een ploeg interesse heeft om zulk soort voetbal te spelen.