Ally Samatta en Michael Frey.
Volledig scherm
PREMIUM
Ally Samatta en Michael Frey. © Photo News

Na de komst van Emegha: wie wint de strijd op het drukke ‘spitsenerf’ genaamd de Bosuil?

AntwerpHet wordt druk voorin bij Antwerp. Brian Priske krijgt er met Emanuel Emegha alweer een optie bij. Ex-Antwerpspitsen Cisse Severeyns en Alex Czerniatynski spreken over de aanvallende weelde op de Bosuil en zijn het niet helemaal eens met elkaar. 

5 reacties

 • Eric Couwels

  4 maanden geleden
  Ballast overboord. Grote kuis. Eggestein brengt niets. NSimba ook niet. Spijtig, van de hand doen. Coopman, Fisher, Seck, Vines, Lamkel Zé, Radja Nainggolan (prijs/kwaliteit), Mioyshi, Almeida, Haroun (leeftijd)...weliswaar gedeeltelijk vervangen door betere kwaliteit... en invullen van de benodigde profielen.
 • James Williams

  6 maanden geleden
  Frey en Samatta zijn als spits niet goed genoeg voor nieuwe topploeg Antwerp. Paultje zal zijn portefeuille nog eens moeten open trekken en zal dat ook zeker doen in de zomer.
 • marc van de poel

  6 maanden geleden
  Emegha is een wissel op de toekomst. Als Antwerp Frey verkoopt, moet die er staan.
 • Jean Eeckelaers

  6 maanden geleden
  Én LZ7 vergeten? Die is ook terug hoor
 • Dirk Van den Bogaert

  6 maanden geleden
  En dan hebben we in principe ook nog Nsimba, al ligt die al een hele tijd in de lappenmand. Toch een heel ander gegeven wat mogelijkheden betreft dan al die jaren met enkel Mbokani voorin als diepe spits. Uiteraard had die zijn kwaliteiten en was hij de betere spits tussen al die namen maar toch zijn we er eerder op vooruit dan achteruit gegaan.