Michel-Ange Balikwisha.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel-Ange Balikwisha. © Photo News

Michel-Ange Balikwisha is na transfersaga klaar om te vlammen bij Antwerp: “Standard pushte me richting Club Brugge, puur voor het geld”

AntwerpDieu is weg naar de woestijn, maar in zijn plaats daalde Zijn Boodschapper neer op de Bosuil. Michel-Ange - letterlijk aartsengel - Balikwisha wil bij Antwerp voorganger Mbokani doen vergeten. Als hij zijn ambities kan waarmaken, zal dat geen probleem zijn. “Ik wil 25 goals maken dit seizoen.”

14 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Wij zijn niet gewoon derde rangsspelers aan te trekken Hans.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Het blijft vreemd dat de klasbakken niet naar brugge willen, toch ?
 • Lydie Keirsmakers

  2 maanden geleden
  Eindelijk nog eens ne speler die zelf beslist in plaats van de club of manager en iedereen die hier reageert kiest voor geld zowel in de sport als op de gewone arbeidsmarkt.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Zou toch op de bank gekomen zijn bij Brugge ! Is maar een middelmatig speler Zeker geen 6 miljoen waard
 • Marc Ruyssen

  2 maanden geleden
  Best niet vergeten van waar je komt ... dankzij Standard verdiende hij een dikke boterham en kon hij geld naar zijn familie doorsluizen... Natuurlijk draait het allemaal om geld, bij clubs om te overleven en voor de spelers voor hun heel korte carriere Hij moet anderzijds nog alles bewijzen, als hij er 10 maakt mag hij van een geslaagd seizoen spreken, nu best zwijgen en voetjes op de grond