Alhassan Yusuf.
Volledig scherm
PREMIUM
Alhassan Yusuf. © Photo News

Meet Alhassan Yusuf, Antwerp-middenvelder met de eeuwige glimlach: “Messi, Cristiano, Kaká... Voetbal was alles waar ik aan dacht”

Alhassan Yusuf (21), straight outta Nigeria. Een kennismaking met de verlegen Antwerp-middenvelder. “Ik leerde koken via FaceTime dankzij mijn mama en mijn zussen. Mijn specialiteit? Gekookte rijst met een stoofpotje en fufu.”

1 reactie

 • rudy de clerck

  1 maand geleden
  Topper
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Stilaan crisis bij Antwerp, druk op Priske groeit: “Maar het draait niet om mij”
  Play
  Antwerp
  7

  Stilaan crisis bij Antwerp, druk op Priske groeit: “Maar het draait niet om mij”

  Mogen we stilaan de crisis afroepen bij Antwerp? Na een reeks mindere prestaties in de competitie, de bekeruitschakeling tegen Westerlo en nu de bijna-uitschakeling in Europa zal voorzitter Paul Gheysens zich weleens achter de oren krabben. Automatisch komt trainer Brian Priske meer onder druk te staan. “Ik snap dat er nu vragen over mijn positie worden gesteld, maar het draait niet om mij”, aldus Priske.