Matchwinnaar of niet: nieuw spandoek toont aan dat het wellicht nooit meer goed komt tussen Antwerp-fans en Lamkel Zé

AntwerpHoewel hij gisteren bij zijn terugkeer in de eerste ploeg meteen de winning-goal maakte, hebben nog niet alle supporters van Antwerp Didier Lamkel Zé al opnieuw in de armen gesloten. Dat bleek vanochtend toen enkele jongens van de harde kern aan de Bosuil een spandoek hingen dat niets aan de verbeelding over liet.

36 reacties

 • JOHAN DESECK

  1 maand geleden
  Lz zo snel mogelijk afvoeren. Anders haalt Antwerp nooit de final 4 of gaan wij de mening van de de helft van het team afvoeren met de op voorhand gekende gevolgen. Succes Antwerp FC
 • Mathieu Vangerven

  1 maand geleden
  Hij maakt inderdaad de winnende goal maar hij krijgt er ook weer een gele kaart bij door zijn gedrag Niets discipline heeft deze man.
 • Luc van Geel

  1 maand geleden
  Als er geld genoeg is bij Antwerp om Vercauteren te gaan kopen in Rusland moeten ze daar niet gaan zagen over LZ hé. Of je stelt hem op en 'pas dan' kan je hem verkopen , of je stelt hem niet op en doe je hem onmiddellijk weg. Punt. En daar ga zo een spandoekse van enkele slimme niet veel aan veranderen, en mag verder de rekening van politie ook naar Antwerp gestuurd worden.
 • CEDO NULLI

  1 maand geleden
  Goed gezien van de RAFC. Tegen de tijd dat er terug supporters binnen mogen is LZ al verkocht. Punten en geld binnen... iedereen blij. Topper nochtans maar zo een ego 🤦‍♂️
 • Chris Vleugels

  1 maand geleden
  Inderdaad volgens mij heeft het te maken met een nakende transfer(som). Geld dus! Ik versta wel niet waarom Franky hierin meegaat of is het "Uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt!" ?
 1. REACTIES. Vercauteren: “Eigenaardige match, er zat zoveel meer in” - Gerrard: “Het kan nog voor Antwerp”
  Europa League
  5

  REACTIES. Vercaute­ren: “Eigenaar­di­ge match, er zat zoveel meer in” - Gerrard: “Het kan nog voor Antwerp”

  Frank Vercauteren toonde zich na afloop van de 3-4 nederlaag van Antwerp tegen de Rangers teleurgesteld. De Antwerp-coach had geen spektakelwedstrijd verwacht en zag vooral in verdedigend opzicht veel individuele en collectieve fouten bij zijn team. “Het was een eigenaardige wedstrijd. We verliezen hier niet van een team dat veel beter is dan ons”, liet hij optekenen.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle