Een beeld van Antwerps winterstage in Dubai: Mark van Bommel in overleg met Viktor Fischer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van Antwerps winterstage in Dubai: Mark van Bommel in overleg met Viktor Fischer. © RV Antwerp

Mark van Bommel over Antwerpse stage in Dubai, Radja en zijn WK-gangers: “Toby hoeft geen overhaaste beslissing te nemen”

AntwerpAls u dit leest, is Antwerp alweer terug van zijn stage in Dubai. Vlak voor de terugreis maakte coach Mark van Bommel tijd voor een videocall met HLN en onvermijdelijk kwam ook het WK ter sprake. “Of Toby Alderweireld moet doorgaan als Rode Duivel? Zijn niveau was alleszins geen probleem.”

4 reacties

 • Dora Loots

  2 maanden geleden
  Schandalig om Radja uit de ploeg te zetten. Wss jaloezie omdat Radja zo immens populair is !!!! en de 2 anderen niet !!!!
 • Koen Wauters

  2 maanden geleden
  Hij één fout gemaakt,door Radja uit de ploeg te zetten, sindsdien gaat het minder'goed,met Radja haalde ze 30/30 ,de spelers rond hem haalde het beste uit zichzelf en hun rendement ging de hoogte in,en wat zie je nu hun rendement is niet meer zo hoog.Dat mijn mening
 • Pieter De Coninck

  2 maanden geleden
  Op stage in Dubai in een hotel gebouwd door uitgebuite gastarbeiders en met personeel dat werkt aan een hongerloon.Het is enkel in Quatar dat mensenrechten belangrijk zijn.
 • ruddy claerhout

  2 maanden geleden
  Zullen nu eens zien hoe goed Van Bommel is! misschien is ie inderdaad overroepen, en is het dan ook niet te verwonderen dat hij bij zijn vorige ploegen vroegtijdig mocht vertrekken.
 1. REACTIES. “De ref wou zich hier gewoon even tonen”: Mignolet en Hoefkens blijven gefrustreerd achter - Alderweireld: “Ik moet beter communiceren”
  Play
  Jupiler Pro League
  37

  REACTIES. “De ref wou zich hier gewoon even tonen”: Mignolet en Hoefkens blijven gefrus­treerd achter - Alderwei­reld: “Ik moet beter communice­ren”

  Controversiële fase op Jan Breydel, was de penalty waarmee Antwerp op gelijke hoogte kwam. Na erg licht contact met Mechele ging Scott in de zestien tegen de grond. Lardot wees naar de stip, wat voor de videoref geen clear and obvious error was en dus kon Janssen er 2-2 van maken. De frustraties bij Club Brugge vierden hoogtij.
 2. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”