Erik Van Looy en Louis van Gaal.
Volledig scherm
Erik Van Looy en Louis van Gaal. © HLN/PN

Louis van Gaal donderdag te gast in talkshow van Antwerp, Erik Van Looy is onder de indruk: “Straf dat ze die tot hier kunnen halen”

Antwerp“Het idee dat ik samen met hem aan tafel ga zitten, daar krijg ik kippenvel van.” Antwerp-fan Erik Van Looy is alvast enthousiast. U toch ook? Louis van Gaal - grote meneer in het internationale voetbal - is komende donderdag te gast in ‘NUMBER ONE’. De nieuwe talkshow van Antwerp, waarin er wordt vooruitgeblikt op de bekerfinale, zal u donderdagavond (21u15) live kunnen bekijken op HLN.be. 

4 reacties

 • willy Adriaenssens

  7 maanden geleden
  Ik hen louis heel goed gekend ,hij gast aan huis van mijn oom en we spraken samen veel over voetbal ,vraag hem maar eens over de anekdote van water Geboers journalist van de nieuwe gazet ,die heeft een flinke loer gedraaid ,hij was steeds de man die spontaan praten met de pers ,tot water hem flinke financiële kater bezorgde met leugens in de krant.
 • Hendrik Peetersen

  7 maanden geleden
  Voor geld en als je die genoeg ophemelt, geen kritische vragen stelt en genoeg stroop aan de mond smeert komt die overal en naar alles. Of het ook nuttig of nodig is, is een andere vraag.
 • Albert Grisar

  7 maanden geleden
  5 Jaar geleden was dat straf, nu is dat een gepensioneerde in de Voorkempen.
 • dirk verhelst

  7 maanden geleden
  Ik heb nog met Louis gevoetbald in de reserven van RAFC en op een bepaald moment vroeg de trainer waarom Louis bijna niet uit de middencirkel kwam , waarop Louis zei : trainer ge hebt werkers en ge hebt denkers , ik behoor tot de 2e groep !!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"