Ivan Leko.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivan Leko. © Photo News

Leko blikt terug op zijn eerste trainingsweek bij Antwerp: “Mbokani? Ik ga niemand smeken om te komen of te blijven. Nooit”

AntwerpZou hij het gehoord hebben? Terwijl Ivan Leko tegen ons zegt hoe geweldig de komst van Birger Verstraete zou zijn, legt die laatste elders in het stadion fysieke testen af. Mogelijk heeft de Antwerp-coach er eerstdaags een nieuw gezicht bij op training. Eén week is Leko ondertussen T1. Tijd voor een eerste terugblik.

0 reacties

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. “Er is onherstelbare schade aan zijn hart”: Marc Overmars, technisch directeur Antwerp, wacht lange revalidatie na hartinfarct
  Antwerp
  12

  “Er is onherstel­ba­re schade aan zijn hart”: Marc Overmars, technisch directeur Antwerp, wacht lange revalida­tie na hartin­farct

  Maandag verscheen hij voor het eerst weer (even) op de club, maar het is nog maar de vraag of en wanneer Marc Overmars weer zijn volledig takenpakket als technisch directeur bij Antwerp kan oppikken. De 49-jarige Nederlander had eind vorig jaar een hartinfarct en liep daar volgens de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’ onherstelbare schade bij op.