Lamkel Zé zit in de perstribune met zijn vriendin.
Volledig scherm
Lamkel Zé zit in de perstribune met zijn vriendin. © Instagram Didier Lamkel Zé.

Lamkel Zé zit op de Bosuil... in de perstribune met z’n lief

VoetbalOpmerkelijk gezicht deze avond in de perstribune van Antwerp: niemand minder dan Didier Lamkel Zé nam plaats tussen de journalisten tijdens de match tegen KV Kortrijk. Een zoveelste frats naast het veld van de Kameroener.

 1. Antwerp-spelers nemen intrek in hypermodern nieuw complex
  Play
  Antwerp
  8

  Ant­werp-spe­lers nemen intrek in hypermo­dern nieuw complex

  Vandaag nam de A-kern van Antwerp voor het eerst haar intrek in het nieuwe spelerscomplex in tribune 4 van de Bosuil. The Great Old deelde met fierheid een filmpje op sociale media: “State of the art.” Het is een modern complex met alles uiteraard in het wit-rood. Naast de ruime kleedkamer, fitnessruimte en het welnessgedeelte is er een ontspanningsruimte met alles op en aan, zoals biljart- en kickertafels en autosimulators. Dat allemaal terwijl Messi en Maradona toekijken.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontesteerde goal van Lamkel Zé
  Play
  Jupiler Pro League
  16

  Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontes­teer­de goal van Lamkel Zé

  Antwerp heeft z’n ‘finale’ tegen Anderlecht gewonnen. De ‘Great Old’ haalde het met 1-0, is zo zeker van de derde plek én van Europees voetbal tot Nieuwjaar. RSCA schoot zichzelf in de voet - Miazga pakte na een kwartiertje rood -, eindigt de Champions’ Play-offs als vierde en moet voorrondes spelen op de Conference League. In de andere wedstrijd pakte Racing Genk een prestigezege tegen landskampioen Club Brugge (1-2).