Lamkel Zé en Bolat.
Volledig scherm
Lamkel Zé en Bolat. © Photonews/Belga

Lamkel Zé gaat Bolat te lijf: duo uit selectie voor match tegen Zulte Waregem, Mirallas wél mee

AntwerpDidier Lamkel Zé (22) blijft de gemoederen beroeren. 48 uur na zijn theater tegen AZ ging de aanvaller van Antwerp ploegmaat Sinan Bolat te lijf. Beiden ontbreken in de selectie voor het duel tegen Zulte Waregem. In het geval van de middenvelder als straf, Bolat is er niet bij door een lichte blessure. Derde doelman Yves De Winter reist daardoor mee naar de Gaverbeek.

21 reacties

 • Sven Stolk

  2 jaar geleden
  Beste oplossing, Ze speelt geen seconde meer dit seizoen. Heeft hij tijd genoeg om na te denken. Voetballen ok en soms dan nog, Mentaliteit niet prof waardig. Als die jongen ondersteuning krijgt en wil luisteren dan pas kan hij een stap vooruit. Hij staat er nu vijf achteruit.
 • Robert De Meulder

  2 jaar geleden
  Een speler aankopen kost bv. 3 miljoen.Een speler opstellen in Europabeker wedstrijd kost ook 3 miljoen.In voetbal kan alles.
 • Steven Moreels

  2 jaar geleden
  Mochten de elektroden in de koker van Lamkel op zijn plaats zitten dan speelde hij niet meer in de Jupiler Pro League. We zullen er zijn fratsen moeten bij nemen. Maar dat is de charme en het leutige ook aan die gozer
 • ronny meuris

  2 jaar geleden
  Als niemand hem wil ontsla hem dan. Hij mag dan nog zo goed zijn. Hij zorgde er bijna persoonlijk voor dat antwerp niet naar de poulefase vh europees voetbal kan met zijn stomme gedrag. En vooral, het wordt steeds erger.
 • Jan Goossens

  2 jaar geleden
  Het is misplaatst om Bolat te bestraffen! De enige die zwaar moet gestraft worden is Lamkel Zé. Zijn gedrag is pathetisch, puberaal en repetitief. Bovendien uiterst schadelijk voor de club en zijn ploegmaten. Ik zou weigeren om nog met zo'n deloyale en onverstandige speler te spelen. Zet hem in de B-ploeg, en pas wanneer psychologische testen aantonen dat hij voldoende maturiteit heeft, kan hij terug naar de A-ploeg. Niet eerder en als laatste kans. Jan Goossens, Zandhoven.