Lamkel Zé.
Volledig scherm
Lamkel Zé. © Twitter Antwerp

Lamkel Zé excuseert zich: “Als de nieuwe coach me nodig heeft, zal ik er staan”

AntwerpDidier Lamkel Zé (24) heeft zich in een videoboodschap geëxcuseerd voor zijn recente daden. De Kameroener meldde zich in een truitje van Anderlecht aan op de Bosuil en bekladde de muren van de Antwerp-kleedkamer. “Ik wil me excuseren en blijf beschikbaar voor de club.” 

18 reacties

 • GREGOIRE DE GRAEVE

  2 weken geleden
  Ben geen supporter van den antw maar word hoogtijd dat die buiten word gezet speelt met de antwerp zijn voeten heeft totaal geen respect voor de supporters heeft genoeg kansen gehad vind ik hij lacht gewoon de supporters uit
 • Harold Anckaert

  2 weken geleden
  D’onofrio wil voor Lamkel nog enkele miljoenen, dit is het enige die hier achter zit! Leko keek daar niet naar om, dit heeft gezorgd voor de situatie die er nu is!
 • Dirk Van den Bogaert

  2 weken geleden
  Zal misschien ook een beetje verschoten zijn nadat de politie bij hem thuis is langs geweest om te vertellen dat het geen verstandig idee is om in paarse shirts naar het stadion te komen. Daarnaast denk ik ook niet dat de spelersgroep, waar de sfeer momenteel toch heel goed is, klaar staat om hem met open armen terug te ontvangen, een gegeven dat zeker zal meespelen voor Vercauteren.
 • werner humblé

  2 weken geleden
  Hoe kun je in godsnaam nog vertrouwelijk overkomen na al zijn onnozelteiten
 • philppe van laethem

  2 weken geleden
  Kom zo zot als een achterdeur, maar toch 1 van beste in Jupilerl. . Als den Antwerp em nie moet mag hij in paars gerust komen spelen...😉
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"