Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
Didier Lamkel Zé. © Photo News

Lamkel Zé en drie andere Antwerp-spelers missen Anderlecht door corona, Vercauteren: “Het overviel ons deze ochtend”

AntwerpEen zware domper voor Antwerp, dat daags voor de topper tegen Anderlecht kampt met liefst vier coronagevallen. Het belangrijkste slachtoffer is Didier Lamkel Zé. Daarnaast zijn ook Dylan Batubinsika, Felipe Avenatti en Frank Boya besmet met Covid-19. “Het overviel ons deze ochtend op training, maar nu moeten we uitzoeken welke opties voorhanden zijn”, zegt Vercauteren. 

18 reacties

 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  @ Danny Callaert en Filip : Ik wou dat ik een glazen bol had, net zoals jullie. Antwerp stond niet "per ongeluk" tweede na 34 speeldagen. Zonder die sluikse actie van Anderlecht, waren ze zeker niet kansloos in de race om de tweede plek. Dat bewijst de verloren match tegen Genk nog : Twee derde van de match beter, een resem kansen en tegen een hyper efficiënte tegenstrever botsen. Maar ook dat is voetbal..
 • Patrick Van Bogaert

  2 maanden geleden
  Toch maar De Gouden Schoen in zijn eer herstellen en in de basiself zetten
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  Dit is het resultaat van het wanbeleid van d'onofrio. 2 topspelers in b-kern en contractverlengingen laten op zich wachten. Het was al een wonder dat antwerp po1 speelt, maar nu is hun geluk gedaan. Een 4de plaats én geen enkele gewonnen match. Als Gheyssens ambitieus is, zoals hijzelf zegt, bedankt hij d'onofrio zovlug als mogelijk voor bewezen diensten.
 • Filip Van de Weyer

  2 maanden geleden
  Jaja en morgen ineens terug genezen . Het valt niet op .
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 maanden geleden
  % gewijs is er in deze dicipline meer infecties dan anders. Waarom wordt deze nog toegelaten.