Van l naar r: Verstraete, Nainggolan, Haroun en Samatta zouden vier van de besmette spelers zijn.
Volledig scherm
Van l naar r: Verstraete, Nainggolan, Haroun en Samatta zouden vier van de besmette spelers zijn. © PN/Belga

KV Kortrijk-Antwerp uitgesteld na corona-uitbraak bij Great Old, kalendermanager Van Brantegem countert kritiek Kortrijk

AntwerpAntwerp is geveld door een corona-uitbraak. De Great Old vroeg en kreeg uitstel voor de wedstrijd in Kortrijk. De West-Vlamingen vinden die beslissing “onrechtmatig” en ze beraden zich over verdere juridische stappen. Volgens kalendermanger Nils Van Brantegem was de wedstrijd uitstellen, de enige juiste beslissing.

65 reacties

 • Wesley De Cock

  5 maanden geleden
  Die 9 spelers in isolatie, de paar andere spelers in de “eetbubbels” of “kleedkamerbubbels” in quarantaine en met de rest wedstrijd spelen. Dat is wat overeen zou komen met de Pro League hun eigen reglement en met de richtlijnen van de overheid. Kortrijk heeft zeker reden tot klagen.
 • Eric Couwels

  5 maanden geleden
  Dus als Kortrijk een Corona besmetting zou hebben van 9 spelers, zou de wedstrijd ook niet moeten uitgesteld worden. Hypocrieten... Twee maten en twee gewichten. Dan was het kot te klein. Gaan we nu matchen al dan niet uitstellen op basis van de beschikbare kernen ipv het besmettingsgevaar? Achterlijker kan het toch niet!
 • philippe quinart

  5 maanden geleden
  Hebben ze bij Antwerp dan maar een goede vijftien spelers onder contract?
 • eddy decock

  5 maanden geleden
  2 maten en 2 gewichten
 • Henri Van Hulsel

  5 maanden geleden
  Wat een soep! Hetzelfde als onze "democratische regering". Of zijn er geen Belgen genoeg om een geldige ploeg op te stellen. Raad het maar.
 1. Antwerp en Cercle halen 20.000 euro
op met veiling shirts voor stichting
‘Me To You’ van Miguel Van Damme

  Antwerp en Cercle halen 20.000 euro op met veiling shirts voor stichting ‘Me To You’ van Miguel Van Damme

  Antwerp-Cercle Brugge, één van de wedstrijden van de slotspeeldag in de Jupiler Pro League die naar zaterdagavond werden verplaatst omdat er sportief niets meer op het spel staat, krijgt toch een bijzondere betekenis. Bij de ‘Great Old’ wordt de wedstrijd aangegrepen om hulde te brengen aan de recent overleden doelman van Cercle, Miguel Van Damme. Zowel de supporters als de club zelf namen daartoe initiatieven.