Koji Miyoshi.
Volledig scherm
PREMIUM
Koji Miyoshi. © Photo News

Koji Miyoshi is de gedoodverfde opvolger van Refaelov bij Antwerp: “Hij is extra wapen dat ik erbij krijg”

ANTWERPRML. Refaelov - Mbokani - Lamkel Zé. Vorig seizoen vaak de heilige graal van R. Antwerp FC. Fast forward naar het heden. Frey moet Dieu doen vergeten, op de plaats van Zotte Zé trok de Great Old Balikwisha en Fischer aan. Rest de vraag wie de opvolger van Lior Refaelov wordt. Neemt Koji Miyoshi de handschoen op?

1 reactie

 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  antwerp heeft nu een zeer goed team. Niet meer bijkopen en situtatie analyseren en wachten tot wintertransfers open zijn. En zeker geen quasi-vedetten zoals verleden jaar Lukaku
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  8

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.