Jordan Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordan Lukaku. © Jan De Meuleneir / Photo News

Jordan Lukaku over Lazio, zijn terugkeer naar België en de Rode Duivels: “Het beeld dat de mensen van mij hebben veranderen? Hell no”

AntwerpHij had wat in te halen. Negen maanden zweeg Jordan Lukaku (26). Tot gisteren. Een uur lang praatte hij honderduit. Nu eens serieus, dan eens lachend. Maar heel de tijd zoals we hem kennen: rechttoe rechtaan. Jordans eerste interview bij Antwerp. “Ik ben iemand die graag low profile blijft.”

7 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 jaar geleden
  Hij is beter dan velen denken, och ja, Deschacht was dat ook niet. Ik noem Jordan een evenknie van Olivier.
 • marc castermans

  2 jaar geleden
  Low profile, behalve in zijn wagen. Net goed genoeg voor de pintjesliga, niet meer, maar dat is ook al mooi.
 • Benny Coomans

  2 jaar geleden
  hij is zo goed dat hij terug in België komt spelen, dat zegt genoeg
 • ERWIN minnebo

  2 jaar geleden
  Jordan is spijtig genoeg zijn broer niet, hij is niet ernstig, zit met zijn hoofd in de wolken, heeft zichzelf een superster allure aangeschaft maar nog geen tiende van het kunnen van zijn broer overgenomen. Is zelfs een Belgische goeie eerste klasse niet waard. Wat zou men dan met hem als rode duivel doen. Vraag hem eens hoeveel prof wedstrijden hij gedaan heeft met een basisplaats als inzet.
 • Marc Fonteyn

  2 jaar geleden
  Je hebt nog veel te bewijzen. Op maar zeker ook naast het veld. En op de openbare weg niet te vergeten.
 1. Nainggolan uit A-kern gezet nadat hij voor de match op Standard e-sigaret rookte: “Kan de straf enkel accepteren, ook al vind ik ze zelf wat zwaar”
  Play
  Voetbal
  139

  Nainggolan uit A-kern gezet nadat hij voor de match e-sigaret rookte: “Kan straf enkel accepteren, ook al vind ik ze zelf wat zwaar”

  Antwerp heeft Radja Nainggolan voor onbepaalde tijd uit de A-kern gezet nadat hij een uur voor de match op Standard van een e-sigaret lurkte. Dat maakte de club vanavond bekend. Nainggolan erkent dat hij fout was en aanvaardt z'n straf, al vindt hij die zelf “misschien wat te zwaar”. “Maar ik ga op één of andere manier toch proberen mijn steentje bij te blijven dragen.”