Volledig scherm
PREMIUM

Jelle Van Damme streng voor Antwerp: “Er moeten een stuk of vijf bassispelers bij en Vercauteren zie ik ook niet blijven”

AntwerpCorona, het geval Refaelov, de situatie D’Onofrio: Antwerp zit dezer dagen in woelig water. Van aan de kant ziet oudgediende Jelle Van Damme – hart voor de Great Old, hart op de tong – het allemaal gebeuren. “Antwerp staat voor een lastig seizoenseinde én een drukke zomer. Want zeg nu zelf: het is niet dat men veel heeft kunnen knabbelen aan de kloof met Club Brugge. Noem mij eens één absolute uitschieter bij de jongste aankopen?”

7 reacties

 • eric debanne

  4 weken geleden
  Hij heeft volkomen gelijk met zijn analyse !
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Ben Club supporter, laat ons niet vergeten waar den Antwerp vandaan komt te veel jaren in tweede klasse. Hun toenmalige aankopen om naar eerste te gaan waren toen in orde. Nu hebben ze een jongere, nieuwe sportieve directeur van het genre Genk nodig, dan nog een paar uit eigen opleiding en goede aankopen. Antwerp kan in eerste klasse even goed doen als het vroegere Gent.
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  Antwerp moet om te beginnen afscheid nemen van d'onofrio en een sportief directeur met moderne visie aanwerven. Niet voetballers kopen op buikgevoel (of wie hem het grootste percentage oplevert) maar op basis van analyses
 • Robert Van Driessche

  1 maand geleden
  Inderdaad hebben veel rommel gekocht waar de ploeg niks aan heeft. Eigenlijk spelen ze nog altijd met de ploeg onder Bölöni. Geen verversing en onder Vercauteren moeten jongeren ook niet rekenen, Gerkens onder Leko was meer waard. Wat brengt D’Onofrio voor verse spelers diegene die elders mogen meedoen bij de reserven.
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Gelukkig voor Antwerp mag de 4de ook nog Europees spelen want daar zullen ze sowieso eindigen met deze ploeg. Niet goed genoeg, simpel
 1. Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”
  voetbal 1A

  Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”

  Antwerp als Club Brugge mogen blij zijn dat het reglement nu eenmaal ploegen met één punt belonen bij een gelijkspel, ook al was het een draak van een match. Dat de Great Old tegen de leider amper iets weggaf, was nog het meest positieve aan heel de avond. De knalprestatie van tegen Anderlecht kreeg geen vervolg, wist ook Pieter Gerkens. En zo blijft ook na drie speeldagen in deze Champions’ play-offs Genk de enige ploeg die al kon winnen.
 2. Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontesteerde goal van Lamkel Zé
  Play
  Jupiler Pro League
  16

  Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontes­teer­de goal van Lamkel Zé

  Antwerp heeft z’n ‘finale’ tegen Anderlecht gewonnen. De ‘Great Old’ haalde het met 1-0, is zo zeker van de derde plek én van Europees voetbal tot Nieuwjaar. RSCA schoot zichzelf in de voet - Miazga pakte na een kwartiertje rood -, eindigt de Champions’ Play-offs als vierde en moet voorrondes spelen op de Conference League. In de andere wedstrijd pakte Racing Genk een prestigezege tegen landskampioen Club Brugge (1-2).