Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jean Butez is dezer dagen half mens, half muur: na zes clean sheets in acht matchen straks ook verbeterd contract?

AntwerpZes clean sheets in acht officiële matchen. Soms spreken de cijfers voor zich. Met een Jean Butez in bloedvorm kan Antwerp donderdag met een geruster gemoed op bezoek bij het Turkse Basaksehir. Ondertussen lopen de gesprekken over een verbeterd contract. “Jean gaat alleszins niet verhuizen om ergens anders tweede keeper te worden.” 

5 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Nog meer geld ...🙄...! Te gek voor woorden ...
 • Axel van Dyck

  2 maanden geleden
  Walter Decock, als jij op het werk uitstekend presteert en bijdraagt aan de onderneming wil je toch ook graag verloond worden, niet? Hier net hetzelfde. Ja die jongens verdienen pakken geld (teveel in vergelijking met wielrenners), maar als de clubs het niet zouden geven zou deze discussie niet gevoerd worden. Alles draait om geld in de wereld, Utopia bestaat niet spijtig genoeg. COYR!
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Men spreekt altijd over Mignolet maar Butez heeft voor Antwerp zeker al 6 punten gewonnen !,,
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Beste keeper van deze competitie.
 • Walter Decock

  2 maanden geleden
  Hij doet waar hij super goed voor betaald wordt. Stop dus met zeveren over nog meer geld, maar ja, dat is het enige waar voetbal om draaid.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Toby Alderweireld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak
  Antwerp
  6

  Toby Alderwei­reld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak

  De saga houdt aan. Trekt Toby Alderweireld (33) naar Antwerp? De Rode Duivel voedt vanop zijn vakantiebestemming zelf de geruchten. Op zijn sociale media laat het bijschrift bij de foto weinig aan de verbeelding over. ‘Relaxing and Feeling Content’. Alleen de slechte verstaander leest daar niet de verkorte clubnaam RAFC (Royal Antwerp FC) in. Of neemt de Rode Duivel iedereen in de maling? Volgens onze info blijft het wachten op een doorbraak in het dossier.