BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoe omgaan met een ongeleid projectiel als Lamkel Zé? “Impact van verspreiders vaak groter op de groep dan ‘enfant terrible’ zelf”

AntwerpAlle hoop op Lamkel Zé. Hij moet Antwerp volgende week voorbij Rangers trappen. En zeggen dat hij een maand geleden nog in de B-kern zat. Straf staaltje people management van Frank Vercauteren? Professor Gert Vande Broek doet onderzoek naar coachleiderschap en groepsdynamiek en geeft ons, los van ‘het geval-Lamkel Zé’, een spoedcursus ‘Hoe omgaan met een enfant terrible in de kleedkamer.’ 

7 reacties

 • eric de baene

  7 maanden geleden
  Zolang hij punten binnen brengt gaan ze hem houden eh ! Maar voor volgend t'seizoen moet die weg
 • Kjell Van daele

  7 maanden geleden
  Zo rap mogelijk buiten gooien bij antwerp
 • Frankie Albert Goethals

  7 maanden geleden
  Vercauteren is een uitstekende psycholoog, naast coach. Toen Vercauteren kwam stond het al vast dat Lamkel zijn kans opnieuw zou krijgen. Er is er maar één de baas én dat is Vercauteren. Daarom dat de magie niet pakte bij Anderlecht. Vercauteren wil de touwtjes in eigen handen.
 • patrick de bock

  7 maanden geleden
  De ene dag wordt men verguisd, en de dag nadien behandelt men diezelfde persoon alsof het een koning is.
 • jurgen de noor

  7 maanden geleden
  Omdat hij scoort...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).