Paul Gheysens en Luciano D'Onofrio
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Gheysens en Luciano D'Onofrio © Photo News

Hete zomer bij Antwerp: wat met de trainer? Wat met de sportief directeur? En blijft Dieu? De 4 grote werken voor Paul Gheysens op Bouwwerf Bosuil

AntwerpVoor het derde jaar op rij play-off 1 en een Europees ticket, tussendoor bekerwinst, overwintering in Europa en momenteel een tweede plaats in het klassement. Het lijkt de Royal Antwerp Football Club voor de wind te gaan. En toch. Achter de schermen rommelt het. Wat met de trainer? En wie vervangt D’Onofrio, áls die vertrekt? Om die posities in te vullen, lonkt Antwerp naar... KV Oostende.

5 reacties

 • WILFRIED DESLYPERE

  1 jaar geleden
  Ben zeker niet voor Antwerp, maar moet toegeven dat dit vanwege Anderlecht een play-off vervalsing is, triestig voor het voetbal algemeen, en dat dit zo maar kan zonder beboet te worden, mooie competitie in ons land, 3 trappen naar beneden, play-off moet nog beginnen en speler veranderd al van club, dit tussen 2 deelnemers van de play-off, triestig.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  D’Onofrio wil alleen spelers als hij eraan kan verdienen wat met Refaelov niet het geval was. Daarom moesten ook Bolat, Hairemans en Arslanagic vertrekken.
 • Rachid Kourrich

  1 jaar geleden
  het is de manier waarop he , Anderlecht heeft het al meermaals op deze manier gedaan . Mbokani is tenminste slimmer hij wacht tot na het seizoen.
 • Ronny Popelier

  1 jaar geleden
  Als RSCA een degelijke transfer geregeld krijgt ( in dit geval een vrije speler,) krijgt het langs alle kanten kritiek. Indien RSCA geen transfers geregeld krijgt, idem dito langs alle kanten kritiek. Moet zijn dat Anderlecht nog altijd een hoge boom is, tot wie het benijd, want alleen hoge bomen vangen veel wind. Tevens is algemeen geweten uit welke hoek de kritiek meestal komt.
 • Bruno Verhoeven

  1 jaar geleden
  Onofrio heeft al een voorakkoord met Standard. Die wordt daar de nr 11.