Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Het vizier van Dieu moet bijgesteld: Mbokani creëert evenveel doelkansen, maar scoort minder goals

AntwerpHij is ook maar een mens. Dieu Mbokani (34) creëert nog altijd evenveel kansen als vorig seizoen. Alleen... hij scoort minder. Het vizier van de Antwerp-spits moet nodig bijgesteld. Op zoek naar een verklaring.

 1. Goed nieuws uit ziekenboeg Antwerp: De Laet, Nsimba én Juklerod trainen mee
  Antwerp

  Goed nieuws uit ziekenboeg Antwerp: De Laet, Nsimba én Juklerod trainen mee

  Gejuich in het medisch kabinet op de Bosuil. ‘t Mocht al eens. Ritchie De Laet en Simen Juklerød konden vanmorgen de groepstrainingen hervatten, ook Nsimba - die uit voorzorg binnen bleef - trainde mee. De Laet moest tegen Kortrijk naar de kant met een probleem aan de heupbuigers. Nsimba speelde de match wel uit, maar kloeg achteraf over wat last aan de knie. Het beste nieuws kwam misschien nog wel van Juklerod. De Noor voelde zich de voorbije weken als een vis in het water in de 3-5-2 van Leko, maar viel exact een week geleden uit op training, maar kon vandaag een eerste groepstraining afwerken. ‘t Is kort dag tegen de match tegen KV Mechelen, maar RAFC hoopt het trio tegen vrijdag helemaal speelklaar te krijgen.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort