Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het eerste grote interview van Ivan Leko als coach van Antwerp: “Wij willen geen succes, wij willen BIG succes”

AntwerpAntwerp haalde een hemelbestormer in huis. Ivan Leko (42) is back. De babbel van de Kroaat is als zijn voetbal – gedreven, passioneel, recht op doel af. “Antwerp zal dit seizoen niet saai zijn, jongens.” Het eerste grote interview van Ivan Leko: over data en expected goals, over Defour, Mbokani en Lamkel Zé, maar ook over Club Brugge en Anderlecht en over topcoaches als Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck.

 1. Football Talk. Barcelona verlengt contract van 4 spelers, waaronder Piqué - Antwerp beloont spits Nsimba
  Antwerp

  Football Talk. Barcelona verlengt contract van 4 spelers, waaronder Piqué - Antwerp beloont spits Nsimba

  Amper een uur nadat Barcelona ruim ging winnen tegen Ferencvaros heeft FC Barcelona de contractverlengingen van liefst vier spelers aangekondigd. Gerard Piqué (33), die rood pakte op de eerste speeldag van de Champions League, tekende bij tot 2024 en zal zo hoogstwaarschijnlijk zijn carrière afsluiten bij de Blaugrana. Doelman Marc-André ter Stegen (28) zette zijn handtekening onder een overeenkomst tot 2025, verdediger Clément Lenglet (25) deed hetzelfde tot 2026. Draaischijf Frenkie De Jong blijft eveneens tot 2026 bij Barça.
 2. Antwerp heeft genoeg spelers voor... drié ploegen
  Antwerp

  Antwerp heeft genoeg spelers voor... drié ploegen

  Geen dubbele, maar driédubbele bezetting op elke positie. Da’s de zéér ruime A-kern van Royal Antwerp FC op dit moment, nu er gisteren in extremis nog vier spelers werden aangetrokken en er niemand vertrok. Als we uitgaan van de 3-5-2 van Ivan Leko kunnen we van de 33 spelers zelfs perfect drie elftallen samenstellen. Bonne chance, Ivan Leko, om met al deze puzzelstukjes telkens de perfecte puzzel te leggen. Oordeel zelf met de lijst namen hieronder: wie zouden uw 11 basisspelers zijn?