BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Goed gespeeld, maar weer niet gewonnen: hallo Antwerp? “Nu moet het er boenk op zijn”

AntwerpVoor de zesde keer op negen matchen puntenverlies. Da’s (te) veel Royal Antwerp FC zijnde. Het drieluik Seraing-Genk-Union moet punten, veel punten opleveren, beseffen ze op de Bosuil. “Iedereen heeft tijd genoeg gehad.”

7 reacties

 • Ben Geerinck

  1 maand geleden
  We worden dit jaar (nog) geen kampioen. De uitdaging nu is om al die veelbelovende jonge spelers een jaar of twee aan boord te houden. Vines, Yousouf, Buta, Myoshi, Bataille,... Allemaal nog maar prille twintigers, maar zoveel talent. Binnen 2 jaar spelen we kampioen. (Of 1 jaar met wat geluk)
 • Raymundo Goethals

  1 maand geleden
  Wordt het nieuwe Gent. Trainer ontslaan en 0 op 18 in europa!!
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Nieuwe Aankopen, nieuwe trainer, alles moet in mekaar gepast worden. Soms vraagt dat veel tijd, soms komt het door verkeerde beslissingen hogerop. Een grote naam innen halen volstaat niet altijd om snel succes te boeken.. buiten de media natuurlijk, dat was smullen. Komt wel goe.
 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  Ze gaan nog bleiten dat Lamkel Zé vertrokken is.
 • Richard Daems

  1 maand geleden
  @ Danny Callaert, ík ben het gedeeltelijk met jou eens, ook over het feit van de verdediging volg ik je. Naingolan brengt momenteel nog niet dat wat je van hem verwacht, maar dat hij kan voetballen en beter zal worden,daar twijfel ík niet aan. Bij mij zijn het Benson en Verstraete waarvan ik niet begrijp dat zij het vertrouwen van de trainer blijven krijgen. Laten we ervan uitgaan dat we binnenkort hier anders over zullen praten.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.