Radja Nainggolan vandaag op de Bosuil, naast teammanager Sascha Van de Sande.
Volledig scherm
Radja Nainggolan vandaag op de Bosuil, naast teammanager Sascha Van de Sande. © Photo News

Geen sportieve sanctie voor Radja: Nainggolan trainde vandaag mee met Antwerp én sprak met voorzitter Gheysens

AntwerpRadja Nainggolan stond vandaag opnieuw op het oefenveld, nadat hij dit weekend zijn rijbewijs moest inleveren. De middenvelder van Antwerp sprak vanmiddag ook met voorzitter Paul Gheysens. Of Nainggolan een financiële sanctie krijgt van de club is niet duidelijk. Sportief hoeft hij niets te vrezen. 

283 reacties

 • René Schoeters

  2 maanden geleden
  Heb je daarvoor ook al een advocaat nodig?
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Hij is toch als voetballer aangenomen ? Toch niet als chauffeur zeker Als u en ik dergelijke grollen uithalen krijgen we net als hij ook een schrobbering en een boete maar als het in uw vrije tijd gebeurt heeft uw werkgever er niets mee te maken mits u geen professioneel chauffeur bent
 • luc matton

  2 maanden geleden
  Hij heeft een fout begaan. Hij weet het ook. Valt niet goed te praten, maar hij is ook maar een mens dewelke nu volop in de schijnwerpers staat. Ik vergeef het je alvast Radja.
 • Dirk Van den Eynde

  2 maanden geleden
  Er bestaat zoiets als een Taxi of is dat te duur.
 • Dirk Delaere

  2 maanden geleden
  Waarom denk je dat ze in Itajie blij zijn dat ze hem kwijt zijn? Ze hebben zich waarschijnlijk een breuk gelachen toen ze hoorden dat de belgen uit Antwerpen bereid waren voor hem te betalen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  8

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.