Radja Nainggolan vandaag op de Bosuil, naast teammanager Sascha Van de Sande.
Volledig scherm
Radja Nainggolan vandaag op de Bosuil, naast teammanager Sascha Van de Sande. © Photo News

Geen sportieve sanctie voor Radja: Nainggolan trainde vandaag mee met Antwerp én sprak met voorzitter Gheysens

AntwerpRadja Nainggolan stond vandaag opnieuw op het oefenveld, nadat hij dit weekend zijn rijbewijs moest inleveren. De middenvelder van Antwerp sprak vanmiddag ook met voorzitter Paul Gheysens. Of Nainggolan een financiële sanctie krijgt van de club is niet duidelijk. Sportief hoeft hij niets te vrezen. 

283 reacties

 • René Schoeters

  1 jaar geleden
  Heb je daarvoor ook al een advocaat nodig?
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Hij is toch als voetballer aangenomen ? Toch niet als chauffeur zeker Als u en ik dergelijke grollen uithalen krijgen we net als hij ook een schrobbering en een boete maar als het in uw vrije tijd gebeurt heeft uw werkgever er niets mee te maken mits u geen professioneel chauffeur bent
 • luc matton

  1 jaar geleden
  Hij heeft een fout begaan. Hij weet het ook. Valt niet goed te praten, maar hij is ook maar een mens dewelke nu volop in de schijnwerpers staat. Ik vergeef het je alvast Radja.
 • Dirk Van den Eynde

  1 jaar geleden
  Er bestaat zoiets als een Taxi of is dat te duur.
 • Dirk Delaere

  1 jaar geleden
  Waarom denk je dat ze in Itajie blij zijn dat ze hem kwijt zijn? Ze hebben zich waarschijnlijk een breuk gelachen toen ze hoorden dat de belgen uit Antwerpen bereid waren voor hem te betalen.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.