Marc Overmars.
Volledig scherm
Marc Overmars. © ANP

Gedrag Overmars was al langer bekend bij vrouwenploeg Ajax, maar niemand durfde aan alarmbel te trekken

AntwerpBij het vrouwenteam van Ajax was al veel langer bekend dat Marc Overmars ongepaste berichten stuurde aan vrouwen. Niemand durfde echter aan de bel te trekken vanwege de angstcultuur die binnen de club heerste. Dat zegt Daphne Koster, manager Ajax Vrouwen, in de documentairereeks Op weg naar de top, die volgende week wordt uitgezonden in Nederland.

7 reacties

 • Eric Couwels

  1 maand geleden
  Blijven melken...Over moraal gesproken. Berg dat stempeltje nu maar op.
 • willy staes

  1 maand geleden
  Wel beginnen ze nu weer nadat de storm voorbij was,ik geloof gewoon dat het weer in de hype van de tijd is , vrouwen willen zich aantrekkelijk voorstellen en dan moet de de man zich als een timide gedragen
 • Bella Jo

  2 maanden geleden
  Overmars past niet in het voetbal? Er is geen enkele Belgische voetballer met hetzelfde palmares. Overmars is in zijn functie trouwens een van de allerbesten. Hoe zo ´Hij hoort niet in het voetbal´? Wat zijn ook weer de exacte aantijgingen? Voor zover ik weet heeft hij van zijn piemeltje foto´s gestuurd en kregen vrouwen opdringerige sms´jes, die als´intimiderend´ werden ervaren. Hoort inderdaad niet, mag niet meer gebeuren. Laat de man nu met rust. Hij verdient een 2e kans.
 • Hugo Van Oosterhout

  2 maanden geleden
  Fijn klimaat creëer je zo voor de vrouwen binnen Antwerp…
 • Kacy leenweghe

  2 maanden geleden
  Die hoort niet in het voetbal , buiten ermee !