AP
Volledig scherm
© AP

Gaich zegt nee tegen Antwerp

5 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  1 jaar geleden
  Ben blij dat hij niet voor club gekozen heeft destijds, zou een tweede geval Dennis geweest zijn. Hij mag niet meedoen in cska, wat zou hij dan aan meerwaarde betekenen in JPL, zij het nu bij club, Gent of Antwerp?
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Welke goeie voetballer zou er ook maar aan denken om te gaan spelen bij een ploeg waarvan het bestuur ervan nog het lef niet heeft om een onruststoker en halve hooligan bij hun eigen ploeg te schorsen en of sancties op te leggen of hetzij een vermanend vingertje. Daarbij ook nog eens hun eigen supporters uitlachend.
 • Bart Smet

  1 jaar geleden
  Nee Georges Vande Velde, hij wil bij Benevento gaan spelen, zoals in het artikel staat.
 • Georges Vande Velde

  1 jaar geleden
  Was te verwachten, is er een die nooit zal tevreden zijn ! Hoogmoed komt voor de val ! Club Brugge heeft dat destijds goed beoordeeld. In Moskou nul,nul waar denkt hij te gaan voetballen Real,Barca ??????
 • Roger Williams

  1 jaar geleden
  Wat een verrassing. Niet meer dan normaal dat hij niet gaat voetballen bij een ploeg waarvan de trainer zijn spelers verbiedt om over de middellijn te komen.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.