Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Lamkel Zé. © HLN/BELGA

EXCLUSIEF: Didier Lamkel Zé over zijn vertrekwens en ‘de vele hypocrieten’: “Na een goal feliciteren de Vlamingen me niet”

AntwerpNadat hij eerder deze week de Bosuil nog eens op stelten zette en zijn naam op de muren van de kleedkamer schreef, geeft Antwerp-speler Didier Lamkel Zé in een exclusief gesprek met HLN een kleine inkijk in zijn hoofd. Laat het duidelijk zijn: Zé is niet ok. “Nooit zal ik achter iemands rug gaan roddelen. Maar, pff... er zijn er anderen. Zeker in de kleedkamer van Antwerp.” De waarheid volgens Didier Lamkel Zé.

68 reacties

 • Ivan Smissen

  6 dagen geleden
  Lamkel verdient een 10 voor sfeer en gezelligheid!
 • willy Adriaenssens

  7 dagen geleden
  Hij heeft het toch eens aan de stok gehad met een andere kalme speler en hem vuistslag gegeven , de ploeg die hem binnenhaalt ,haalt ook miserie binnen , denk nu niet dat je iemands karakter kan veranderen , neen hij denkt dat hij Pele is .
 • Steven van Nimwegen

  1 week geleden
  Altijd gezegd, dat wanneer FCB of RSCA hem binnenhaalt, zal hij de knallen en unstoppable zijn volgens mij. Maar het risico voor toch meer uitspattingen is te groot en zal daarom nooit die kans krijgen. Buiten alle fratsen, 1 van de beste spelers op Belgische bodem
 • ROGER DEPREZ

  1 week geleden
  Toch een zeer merkwaardige man, altijd is er wel iets met hem en het is altijd de schuld van iemand anders omdat ze hem niet begrijpen volgens hemzelf.
 • Sjonny Martero

  1 week geleden
  Hij is insinueert weer racisme. Dat hij maar vertrekt. Misschien waar het beter is? Zou een goede opkuis zijn
 1. Vercauteren: “Ik heb alvast de intentie om te praten met Antwerp”
  Antwerp

  Vercaute­ren: “Ik heb alvast de intentie om te praten met Antwerp”

  Franky Vercauteren had er geen probleem mee om toe te geven dat Antwerp tegen Anderlecht de meest gelukkige ploeg was. “De omstandigheden vielen vandaag in ons voordeel uit, dat was in deze play-offs niet altijd het geval. Al vond ik ons tegen tien Anderlecht-spelers lang verkrampt spelen. Tegen tien spelers is het soms moeilijk, hoe raar dat ook is. Ook tijdens de pauze zag ik veel ongeduld, jongens die zeiden dat we dit en dat moesten doen. Ik heb hen gevraagd om vooral rustig te blijven. Pressen maar ook ook in organisatie spelen. Dat hebben we na de pauze gedaan, al werd het uiteindelijk nog een vreemde partij.”
 2. Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”
  voetbal 1A

  Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”

  Antwerp als Club Brugge mogen blij zijn dat het reglement nu eenmaal ploegen met één punt belonen bij een gelijkspel, ook al was het een draak van een match. Dat de Great Old tegen de leider amper iets weggaf, was nog het meest positieve aan heel de avond. De knalprestatie van tegen Anderlecht kreeg geen vervolg, wist ook Pieter Gerkens. En zo blijft ook na drie speeldagen in deze Champions’ play-offs Genk de enige ploeg die al kon winnen.