Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Lamkel Zé. © HLN/BELGA

EXCLUSIEF: Didier Lamkel Zé over zijn vertrekwens en ‘de vele hypocrieten’: “Na een goal feliciteren de Vlamingen me niet”

AntwerpNadat hij eerder deze week de Bosuil nog eens op stelten zette en zijn naam op de muren van de kleedkamer schreef, geeft Antwerp-speler Didier Lamkel Zé in een exclusief gesprek met HLN een kleine inkijk in zijn hoofd. Laat het duidelijk zijn: Zé is niet ok. “Nooit zal ik achter iemands rug gaan roddelen. Maar, pff... er zijn er anderen. Zeker in de kleedkamer van Antwerp.” De waarheid volgens Didier Lamkel Zé.

69 reacties

 • Luc Lepeire

  1 jaar geleden
  Altijd hetzelfde met zulke spelers,krijgen veel te veel geld terwijl ze hun eigen naam niet kunnen schrijven,de zoveelste in de rij
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Lamkel verdient een 10 voor sfeer en gezelligheid!
 • willy staes

  1 jaar geleden
  Hij heeft het toch eens aan de stok gehad met een andere kalme speler en hem vuistslag gegeven , de ploeg die hem binnenhaalt ,haalt ook miserie binnen , denk nu niet dat je iemands karakter kan veranderen , neen hij denkt dat hij Pele is .
 • Steven van Nimwegen

  1 jaar geleden
  Altijd gezegd, dat wanneer FCB of RSCA hem binnenhaalt, zal hij de knallen en unstoppable zijn volgens mij. Maar het risico voor toch meer uitspattingen is te groot en zal daarom nooit die kans krijgen. Buiten alle fratsen, 1 van de beste spelers op Belgische bodem
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Toch een zeer merkwaardige man, altijd is er wel iets met hem en het is altijd de schuld van iemand anders omdat ze hem niet begrijpen volgens hemzelf.