De teleurstelling was bij veel Antwerp-spelers van het gezicht af te lezen.
Volledig scherm
PREMIUM
De teleurstelling was bij veel Antwerp-spelers van het gezicht af te lezen. © Photo News

Een mindere dag kan iedereen overkomen, ook Antwerp: “We moeten van een mug geen olifant maken”

AntwerpWeinig bezieling, weinig beleving, weinig animo en slechts één punt tegen STVV. Een dinsdagavond om snel te vergeten voor Antwerp. “Dit is een goede wake-upcall”, zegt Bjorn Engels.

2 reacties

 • jurgen hens

  4 maanden geleden
  Met de kwaliteit die er is. Moet het beter! Nadenken , werken en terug voetbal spelen.
 • Marc Thys

  4 maanden geleden
  Dit kan gewoon niet.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.