Antwerp kon zich niet voorbij de Rangers werken in de Europa League.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp kon zich niet voorbij de Rangers werken in de Europa League. © Pool via REUTERS

Eén absolute pineut, maar ook wat lichtpuntjes: de punten van Antwerp na de nederlaag tegen Rangers FC

AntwerpIbrox Stadium als eindstation voor Antwerp in de Europa League. De spelers van Frank Vercauteren gingen met 5-2 de boot in tegen Rangers FC. Maxime Le Marchand werd de pineut. De Fransman verdedigde kinderlijk en hielp Rangers al vroeg in het zadel. Toch ook enkele lichtpuntjes: Lukaku liet leuke dingen zien, Lamkel Zé pikte zijn goaltje mee en Refaelov was bij beide goals betrokken.

4 reacties

 • dirk verhelst

  2 maanden geleden
  Le marchand , verstraeten , verstraete , benson , boya , ampomah , benravand , benavente , allemaal goed om de hoop te vergroten zonder kwaliteitsinjectie , wakker worden d'onofrio of top 4 ontglipt RAFC nog , gelukkig is de zot tijdig tot inkeer gekomen , nu eindelijk eens wat kwaliteit aankopen ipv afdankers !!
 • Farid Azuzzi

  2 maanden geleden
  zelf overschatting ..
 • Patrick Van Puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Onmiddellijk achterstand en zoals steeds onder Vercauteren blijven de aanvallers op de bank zitten. Harde werker Miyoshi mag de laatste 9 minuten invallen. Antwerp gaat nog spijt krijgen want die is weg volgend seizoen want is niet gemaakt om op de bank te zitten, kunnen daar beter Vercauteren zetten want we zullen nog moeten knkken om in 1A te blijven met deze trainer.
 • Marc Tielemans

  2 maanden geleden
  De enige op niveau is Lamkel Zé....
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"