Frank Vercauteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Vercauteren. © Photo News

Dit had een volle Bosuil niet gepikt: de bus parkeren werkt niet elke keer, Antwerp

AntwerpAntwerp had zeker kunnen zijn van play-off 1. Winst tegen Anderlecht volstond. Draaide dat even anders uit. “Een offday”, noemde Frank Vercauteren het. We hopen het met hem mee, want op deze manier heeft de Great Old in play-off 1 niks te zoeken. Áls ze er al geraken. Via een ander gameplan misschien? Want wie schrik heeft, krijgt slaag... 

10 reacties

 • rudy Schuurmans

  2 maanden geleden
  Wat zei ooit een grote meneer in het voetbal?Aanval is de beste verdediging, en een beperkte ploeg als Anderlecht moet je bij de keel grijpen,dan was dit een heel andere wedstrijd.En dan kan je nog verliezen door details maar dan heb je iets op het veld gezien. Ook Mbokani op de bank weegt op elke verdediging,Lamkel is geen aanvaller laat hem een vrije rol achter de spits en je hebt meer rendement?Ik zou het wel weten hoor met zo een aanvallend ingestelde spelers men heeft.
 • Robert De Beukeleer

  2 maanden geleden
  ik zou Lukaku in de spits zetten want verdedigen doet hij niet loopt de hele match uit positie als je zo speelt verdien je die play- offs niet hopelijk herpakken ze zich
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Lukaku maakt één grote fout, De Laet maakt er hier een 5 tal. En dan zijn er die die gast als Rode Duivel willen, die kans verloor De Laet dan ook op de Rangers, internationaal kan men daar niets mee doen zoals Dewaest.
 • Rudi Swinnen

  2 maanden geleden
  De jongste Lukaku staat gewoon als een toerist op het veld . Liep de hele match uit positie . Met zo een speler kan je geen prijzen pakken .
 • Fred Fred

  2 maanden geleden
  1 match op 5 gewonnen tegen de top 4 en dat nog met betonvoetbal, geluk en een matig Club. Genk komt nog binnen 2 weken, daar gaan we ook niet van winnen. Dus ja, we zijn wschl wel in PO1 maar wat gaan we daar doen? 6x de bus parkeren? Klunzen als Lukalu blijven opstellen?