Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dieumerci Mbokani (35) na zijn kunststukje in het Lotto Park: “Als Anderlecht spelers wil die veel lopen, moeten ze misschien marathonlopers halen”

AntwerpThe Last Dance? Of niet? Wat Dieumerci Mbokani (35) zaterdag op Anderlecht liet zien, was zelden vertoond. “Mijn ding is scoren, niet 13 kilometer lopen.” Dé vraag is nu of we de Congolees ook volgend seizoen nog aan het werk zien. En vooral: wáár? “Goed mogelijk dat ik mijn carrière bij Antwerp beëindig.”

13 reacties

 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Hij is nu nog tegoed voor paars-wit ...! Prachtig wedstrijd maar niet beloont door de VAR en de arbitrage ... Succes verder voor hem 👍
 • Eric Severijns

  3 maanden geleden
  3 jaar terug hadden ze Mbokani moeten halen, nu zou het nog kunnen indien hij tevreden is met een plaats op de bank en aan het juiste loon. Anderzijds speelt hij iedere keer de match van zijn leven tegen Anderlecht, nu bij Antwerp en vroeger bij Standard.
 • Lucas Horemans

  3 maanden geleden
  Remember Erwin van den bergh die liep ook nooit maar maakte wel altijd zn doelpuntje
 • wim collaert

  3 maanden geleden
  Ze mogen blij zijn dat ze voor Anderlecht hebben mogen spelen. Daar worden de kleintjes groot...
 • Polutnik Ronald

  3 maanden geleden
  Als Anderlecht nog MBokani zou binnenhalen , dan hebben ze seffens een oldtimer voetbalclub die veel geld gaat kosten . En niks meer kan presteren op 90 minuten, alleen op 30 minuten .
 1. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  5

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.