Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan. © Photo News

De plaatsjes zijn duur bij Antwerp: Fischer solliciteert luidop naar basisplek, Priske geeft duidelijk signaal met wissel Nainggolan

AntwerpDe plaatsjes worden duur bij Antwerp. Doelpuntenmaker Viktor Fischer solliciteerde naar een basisplaats, Radja Nainggolan werd op het uur gewisseld. “En ik ben blij dat ik het gedaan heb, ons laatste half uur was goed.” Een duidelijk signaal van Priske, die keuzes durft te maken.

3 reacties

 • James Williams

  5 maanden geleden
  Los erop Dirk. Met Vines hebben ze nu geduld genoeg gehad. Gelukkig nog niet zo slecht als die Lukaku vorig seizoen maar hij kan totaal niet mee. Frey heeft wat geluk gehad met zijn schitterende start maar qua voetbaltalent komt hij nog niet tot aan de kleine teen van Dieu en dat is nu al weken pijnlijk duidelijk. Met lopen alleen gaat hij geen goals maken. Fischer komt nog wel boven water, die heeft nl. wel voetbal talent.
 • dirk verhelst

  5 maanden geleden
  Die bal binnenstampen was zowat het enige dat fisher de laatste weken goed gedaan heeft en vines is geen eersteklasser , benson moet op dit moment altijd spelen en de enige goede vervanger voor radja is haroun , die kan bij een voorsprong de match op slot zetten , spijtig dat frey voetballend zo beperkt is , want inzet kan je hem niet verwijten !
 • willy staes

  5 maanden geleden
  Ze hadden meer verdient genk is nog niet het genk van voordien