Volledig scherm
© BELGA

Bruny Nsimba, ‘the next big thing’ van Antwerp: “Ik de nieuwe Mbokani? Dat hoeft niet”

AntwerpBruny Nsimba. Goed mogelijk dat u die naam binnenkort eerder associeert met die jonge spits van Antwerp dan met dat welpje uit the Lion King. Een kennismaking met ‘the next big thing’ van Deurne-Noord.

 1. Officieel: Gerkens voor drie seizoenen naar Antwerp
  Antwerp

  Officieel: Gerkens voor drie seizoenen naar Antwerp

  Alles getekend en geregeld: Pieter Gerkens is vanaf heden Antwerp FC-speler. De 25-jarige middenvelder tekende zonet een contract voor drie seizoenen in Deurne Noord. Hij komt over van Anderlecht en traint vanaf morgen mee op de Bosuil. Hij is voor de Great Old al de zesde zomertransfer en moet voor extra aanvallende impulsen op het middenveld zorgen. Bij Antwerp zijn ze ervan overtuigd dat Gerkens bij hen weer het hoge niveau zal halen dat hij destijds bereikte bij STVV onder Ivan Leko, niet toevallig momenteel de trainer van RAFC.
 2. ANTWERP. ‘Dieu’ is gebleven en met D’Onofrio’s patent op straffe transfers weet je: Antwerp zal er weer staan
  PREMIUM
  Antwerp

  ANTWERP. ‘Dieu’ is gebleven en met D’Onofrio’s patent op straffe transfers weet je: Antwerp zal er weer staan

  Antwerp begint zaterdag met de beker op zak aan de competitie. Ook in het kampioenschap wordt de Great Old, voortaan met Ivan Leko op de bank, weer een factor om rekening mee te houden. Voor elke vertrekker zal er tegen het einde van de mercato ongetwijfeld een goede vervanger zijn. En de contractverlenging van Mbokani wás al een toptransfer. Een analyse van onze journalist Kristof De Cnodder. Alles wat u moet weten over Antwerp voor de start van het nieuwe seizoen leest u hier.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement