Brian Priske.
Volledig scherm
Brian Priske. © EPA

Brian Priske volgt Frank Vercauteren op als coach van Antwerp: “We verwachten hem in de toekomst op het grootste podium”

AntwerpDe 44-jarige Deen Brian Priske is de nieuwe coach van Antwerp FC, hij volgt Frank Vercauteren op. Dat bevestigt de ‘Great Old’. Deense bronnen melden ons dat Antwerp 1 miljoen euro betaalt aan de Deense topclub FC Midtjylland om het contract van Priske af te kopen.

11 reacties

 • johnny palmaers

  4 maanden geleden
  Priske gaat het maken in Antwerpen! Hij is dit seizoen zelfs voor het Kopenhagen van Jess Thorup geëindigd. Priske werd destijds als voetballer door Genk ontdekt in 2003 bij Aalborg BK. Hij werd er de rechtsachter en werd door Portsmouth in Genk weggekocht in 2006. Op het einde van het seizoen en na 30 matchen én de redding mocht hij er beschikken omdat zijn trainer een andere "bevriende" optie de voorkeur gaf. Pas op dat moment kwam FCB in zijn verhaallijn.
 • Hugo Van Geel

  4 maanden geleden
  Steeds hetzelfde bij Antwerp. Hetgeen goed is moet vertrekken.
 • Patrick Vriends

  4 maanden geleden
  Prutsers deze gaat het nooit beter doen dan Vercauteren integendeel .
 • Peter Knaap

  4 maanden geleden
  Oei gaat hij het langer uit houden dan leko?
 • op de beeck eddie

  4 maanden geleden
  Zolang Rafc geen geen kwaliteit spelers binnenhaalt gaat Rafc gewoon een middenmotor in jupilerleague worden!!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).