Brian Priske.
Volledig scherm
Brian Priske. © EPA

Brian Priske volgt Frank Vercauteren op als coach van Antwerp: “We verwachten hem in de toekomst op het grootste podium”

AntwerpDe 44-jarige Deen Brian Priske is de nieuwe coach van Antwerp FC, hij volgt Frank Vercauteren op. Dat bevestigt de ‘Great Old’. Deense bronnen melden ons dat Antwerp 1 miljoen euro betaalt aan de Deense topclub FC Midtjylland om het contract van Priske af te kopen.

11 reacties

 • johnny palmaers

  4 maanden geleden
  Priske gaat het maken in Antwerpen! Hij is dit seizoen zelfs voor het Kopenhagen van Jess Thorup geëindigd. Priske werd destijds als voetballer door Genk ontdekt in 2003 bij Aalborg BK. Hij werd er de rechtsachter en werd door Portsmouth in Genk weggekocht in 2006. Op het einde van het seizoen en na 30 matchen én de redding mocht hij er beschikken omdat zijn trainer een andere "bevriende" optie de voorkeur gaf. Pas op dat moment kwam FCB in zijn verhaallijn.
 • Hugo Van Geel

  4 maanden geleden
  Steeds hetzelfde bij Antwerp. Hetgeen goed is moet vertrekken.
 • Patrick Vriends

  4 maanden geleden
  Prutsers deze gaat het nooit beter doen dan Vercauteren integendeel .
 • Peter Knaap

  4 maanden geleden
  Oei gaat hij het langer uit houden dan leko?
 • op de beeck eddie

  4 maanden geleden
  Zolang Rafc geen geen kwaliteit spelers binnenhaalt gaat Rafc gewoon een middenmotor in jupilerleague worden!!
 1. Football Talk. Antwerpse recordaankoop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht
  Football Talk
  1

  Football Talk. Antwerpse recordaan­koop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht

  Anderlecht staat dicht bij een trip naar Albanië in de derde voorronde van de Conference League. FC Laçi won vanavond de heenmatch in de tweede voorronde tegen het Roemeense Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Zarubica scoorde het enige doelpunt. De terugmatch wordt volgende week donderdag in Roemenië gespeeld. Wie doorstoot, neemt het op 5 en 12 augustus op tegen Anderlecht. (SVL)
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.