Brian Priske.
Volledig scherm
PREMIUM
Brian Priske. © Jan De Meuleneir / Photo News

Brian Priske over werken bij de Great Old en de drang naar succes: “We hebben de kwaliteiten om kampioen te spelen. Maar geef ons tijd”

AntwerpDe ambities bij Antwerp zijn hoog. Dat merkte hij meteen. “Ik wist dat het de bedoeling zou zijn om op termijn kampioen te spelen.” Trainer Brian Priske (44) vertelt over werken bij de Great Old en de drang naar succes. “De uitdaging is simpel: succes boeken met deze club.” 

3 reacties

 • Johan Roelands

  5 maanden geleden
  Verlies tegen St Truiden,Zulte Waregem , Mechelen,Standard enz. Ik denk niet dat ge dan moogt zeggen dat ge kwaliteit hebt
 • Dirk Van den Bogaert

  5 maanden geleden
  Wacht maar even Raf Leysen, die titel zal er sneller zijn dan je denkt. En wat een aantal mensen niet schijnen te snappen is dat deze groep merendeels is samengesteld met het oog op de toekomst. Voornamelijk jonge spelers gehaald met lange contracten, aangevuld met de nodige ervaring. Het komt er misschien nog niet helemaal uit, maar dat geeft niet, volgend seizoen of zo is ook goed. Enkele gerichte versterkingen, meer is er niet voor nodig om die titel te pakken. Maar pakken zullen we hem.
 • Raf Leysen

  5 maanden geleden
  De kwaliteiten om kampioen te spelen… grapjas